Am crescut 7 ani în 7 zile în tabăra de schi Transilvania Adventure

Tabăra de schi poate fi o vacanță ocupată sau o experiență de viață. Eu am fost 7 zile cu echipa Transilvania Adventure în ceea ce cred că a fost cea mai rapidă creștere a mea. Am crescut în 7 zile câți alții în 7 ani … parcă așa se zice. Am ajuns la Câmpu lui Neag un schior novice (schiasem cam de 10 ori în viață) și am plecat din tabără cu medalie la concurs.  Să vă povestesc cum și ce am învățat.

Tabăra de schi a durat 7 zile (între 3 și 10 februarie 2019) dintre care 6 pline din care am schiat 6 ore pe zi. Am fost pe pârtiile Straja, 1445 m – aici am fost deasupra norilor, la propriu, pe pârtia Parâng, 1650 (sub Parângul mic) – urcare dura 30 minute, ceea ce nu prea merita și în Pasul Vulcan (cea mai mică, plină de gheață pârtie, mai mare daraua decât ocaua 🙂 ), la peșterile Bolii și Alunii Negri și în rest, acele puține ore rămase până la somn, le-am petrecut în cabană, la masă, la jocuri și la pregătit mâncare.

Ce am învățat de la alții:

  • Să schiez de la Sorin: Cristiane, coborâre ca la concurs (și în viteză și în tehnică), de toate. Am fost atentă, el un bun instructor și de aceea am făcut un așa mare progres într-un timp atât de scurt.
  • Să fac contract între copii și adulți (de la Daniela): asta a fost o chestie super tare, am negociat la sânge timpul pe telefon pentru ca apoi nici să nu băgăm în seamă ecranele…
  • Să joc Sleeping Queens, Pisici de cartier, Dixit in 12 persoane și o variantă foarte ciudată a lui Macao…

Ce am învățat despre mine:

  • Am inteligență kinestezică (așa au spus Sorin și Daniela), cică pot învăța orice sport pentru că sunt motrică.
  • Pot fi un lider formal – îmi place să iau inițiativă și să-i îndrum pe ceilalți… mai ales la făcut lava cake 😛
  • Pot ajunge pe podium la un concurs de schi la care au participat 98 de copii 😀 Cum am reușit asta? Ei bine cred că pentru că am fost atentă și ambițioasa!

Concluzii:

A fost un carusel de câteva zile din care am ieșit amețită, obosită, dar fericită. Abia aștept următoarea experiență. Dacă vreți și voi să trăiți o tabără altfel, urmăriți site-ul Transilvania Adventure (poate la următoare, suntem colegi de cameră).

Vă las pe ritmul acestui video, nu-i așa că simțiți vântul în față?! 🙂

 

Povestește-le și prietenilor:

You may also like