Prezi de-ți ia ochii

hei! Astăzi aș vrea să vă recomand o aplicație (pe un site) foarte bună numită Prezi. În ea puteți face prezentări care de care mai haioase singuri sau împreună cu prietenii voștri așa cum am făcut eu. Uitați de powerpoint sau pdf, astea sunt chestii plictisitoare. Dacă vreți să aveți o prezentare dinamică cu filme, poze, voce și cu slide-uri prin care „să zburați”, încercați Prezi. Acesta nu este un anunț publicitar, chiar îmi place Prezi și „am luat ochii” (cum se spune) cu prezi-urile făcute împreună cu Sabina.

Am aflat de Prezi în clasa a III-a (adică în 2016) când trebuia să facem un proiect pentru școală despre sistemul nostru solar. Toți colegii vorbeau despre machete, globuri, desene, dar eu și Sabina (prietena mea) au fost sfătuite de prietena mea Mami să facem un Prezi. „Un ce?”, am întrebat noi. „O prezentare pe laptop cu filmulețe și slide-uri”, ne-a explicat mami și ne-a și învățat cum să construim o prezentare artistică (zicem noi). O puteți vedea aici: https://www.marthabuia.ro/2017/04/16/sistemul-nostru-solar-un-super-prezi/

Prezi nu este de pus la panou în clasă sau pe hol 😛 dar prezentarea noastră este singura de pe site-ul școlii. Pam pam. De atunci am mai făcut una, singure chiar, ne-am distrat copios. Aflați despre Disnomia dismomia – un satelit al planetei Eris cu Sabina și Martha! La final am pus și greșelile de la filmare, la cererea colegilor. Vă invit să vedeți în premieră Prezi pentru că la școală încă nu am prezentat. Enjoy!

https://prezi.com/view/ZT5722ViK7oZQPrC22KH/

Vreți și voi să faceți prezi? E simplu:

  1. creați-vă un cont aici (trebuie să aveți o adresă de email)
  2. învăța-ți din tutoriale sau scrieți-mi (pe email sau comment), ne vedem și vă fac eu un scurt training 🙂
Povestește-le și prietenilor:

You may also like