Adăpostul de cai Steaua Speranței

Hey, astăzi doresc neapărat să vă povestesc despre Adăpostul de cai Steaua Speranței, unde caii, păsările, câinii, pisicile și chiar și lamele (reprezentanții adăpostului) salvați/salvate sunt tratați impecabil în paradisul înființat de avocata Diana. Puteți să mergeți acolo să faceți voluntariat, ca mine, sau pur și simplu să vizitați! În același timp puteți și să adoptați un suflețel care cu siguranță va fi recunoscător! Adăpostul este deschis non-stop și la fel și caii să îți ofere o plimbare gratuită de fiecare dată când treci pragul adăpostului dar și doar după ce îi îngrijești.

Eu am fost sâmbătă să-i cunosc și de nerăbdare să revin duminică nici nu am dormit prea bine. Duminică la ora 11:30 eram deja la poarta adăpostului. Până la ora 16:30 când mami a insistat să plecăm am țesălat și le-am curățat copitele lui Decar (un caracter tare), Ramona (o sălbăticuță) și Dora (blânduța), am curățat și poneii (Mariposa, Snoopy, Flica), am schimbat apa câinilor, l-am alintat pe Rembrandt cu morcovi și multe altele.

Abia aștept să revin și duminica aceasta și în celelalte.

Pentru a cunoaște povestea fiecărui suflet de la Steaua Speranței, vizitați site-ul lor: http://www.steaua-sperantei.ro/caii/

Povestește-le și prietenilor:

You may also like