Despicable Me 3 // Sunt un mic ticălos 3 – film 3D

Bello! in minioneza sau Bună! – in romana.

Am fost onorata sa fiu invitata pe 17 iunie la Grand Cinema Baneasa, la vizionarea filmului Despicable Me 3, varianta dublata in limba romana. Filmul produs de Universal Pictures / SUA – intra pe ecranele din toata lumea, (implicit Romania) pe 30 iunie. Totusi, anumiti critici de film, bloggeri si invitati speciali au posibilitatea sa vada filmul mai devreme, iar eu cu tati am avut privilegiul sa fim invitati la prima vizionare de catre doamna Michaela Platon, Editor la Romanian Broadcasting Corporation, careia ii multumim foarte mult.

Inaintea filmului, in holul de la intrare – au existat cateva activitati pentru copii, joculete, dar si un bufet simpatic cu prajiturele in forma de minioni. Iata ce am gustat, si mi-a placut mult, chiar daca au fost cam dulci pentru gusturile mele.

 

Apoi am mers in sala de proiectie. Asezati si cu ochelarii 3D pe nas – ne-am pomenit cu CRBL pe scena din fata ecranului – improvizand cateva miscari din scenete ale filmului, in care el dubleaza rolul lui BalthazarBratt. Intr-un final a inceput filmul mult asteptat.

Cred ca si voi ati vazut Despicable Me 1 si 2, dar 3 este altfel – Gru are un frate geaman, o papusa enorma malefica incearca sa distruga orasul (si chair reuseste), sora cea mica, Agnes, cauta Unicorni, un baiat ii ofera porcul de casatorie lui Margo (care refuza).

Synopsis

Echipa care ne-a adus pe marile ecrane Sunt un mic ticălos, precum și două din cele mai de succes animațiii din 2013 și 2015, Sunt un mic ticălos 2 și Minionii, se întoarce pentru a continua aventurile lui Gru, Lucy, și a adorabilelor lor fiice, Margo, Edith și Agnes, alături, bineînțeles de simpaticii Minioni.

Steve Carell le dă voce gemenilor Gru și Dru, Kristen Wiig, soției lui, Lucy, iar Trey Parker este vocea din spatele celui mai redutabil inamic pe care Gru va fi nevoit să-l înfrunte, Balthazar Bratt, un fost copil-vedetă încremenit în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune, apoi decădere ca protagonist a unui serial TV care a fost anulat brusc.

Părerea mea

Acest film este foarte amuzant, efectele 3D mi-au placut, povestea minionilor este bine regizata si pusa in scena. Totusi, nu mi-a placut ca minionii – care de fapt ar trebui sa fie personajele principale – au aparut foarte rar in film. Chiar si asa – vi-l recomand cu mare caldura!

Info film

Regia: Kyle Balda // Pierre Coffin // Eric Guillon

Cu: Jenny Slate // Kristen Wiig // Steve Carell

Durata: 96 minute

Povestește-le și prietenilor:

You may also like